Bronsyxegatan 13

I Malmös största verksamhetsområde finns det här stora lagret med tillhörande kontor, kök och matsal, två separata omklädningsrum och reception.

Stort lager med fint kontor

Lagerdelen är cirka 3400 kvm med generös takhöjd (6,5 m till balk), en traditionellt väderskyddad lastficka och en invändig lastbrygga med tre portar. Utöver det finns en port i markplan och utvändigt skärmtak på nästan 260 kvm. Kontorsdelen om 1035 kvm har en egen entré och en inbjudande reception med möjlighet till showroom. Det öppna kontorslandskapet är ljust och luftigt och består till största del av en flexibel öppen planlösning, men här finns också 2–3 konferensrum och ett fräscht kök med stor matsal. I anslutning till kontoret ligger två separata omklädningsrum Totalt är fastigheten på knappt 19 000 kvm vilket ger plats åt gott om parkeringsplatser, uppställningsytor eller eventuell utbyggnad. Tomten är inhängnad med elektriskt stängsel.

Omgivning

Fastigheten ligger i Fosie Industriby, Malmös största verksamhetsområde med 300 företag inom handel och industri. I omgivningen är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier.

Service

Härifrån är det gångavstånd till Jägersro Center, och med kollektivtrafik eller bil är du framme på dryga fem minuter. Jägersro Center erbjuder en bra mix av shopping, caféer, restauranger, matbutiker och systembolag. Intill shoppingcentret ligger Jägersro travbana.

Kommunikationer

Resan från kontoret till centrala Malmö tar knappt 10 minuter med bil. Ett stenkast bort ligger påfarter till både Inre och Yttre Ringvägen. Yttre Ringvägen förbinder motorvägen på Öresundsbron med de övriga motorvägarna runt Malmö. Den leder också trafiken från de fyra motorvägar som ansluter från olika håll mot Malmö. Med buss är du inne i centrala Malmö på cirka 12 minuter.

Lokaltyp

Lager


Lokalarea

4 717 kvm


Område

Fosie


Adress

Bronsyxegatan 13


Kommun

Malmö

Kontakt


Uthyrning Malmö

Uthyrning Malmö

Uthyrare
040-17 44 25

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.