Kontor i Malmö, 869 kvm

Arenagatan 8B, Malmö

Lokalarea
869kvm

Nybyggt kontor på Arenagatan!

Ta chansen att flytta ert företag till ett modernt kontor med fantastisk utsikt. Kontoret är uppdelat i zoner för ett flexibelt arbetssätt, öppet kontorslandskap med mötesrum i olika storlekar och samtalsrum. Kontoret ligger på plan 3 med direkt access till parkeringshuset. Ring 040-17 44 05 för mer information och visning!

Om fastigheten

Hyllie är Malmös snabbast växande stadsdel, här byggs bostäder och kontor. Idagsläget finns ca 8 000 arbetsplatser och ca 1200 bostäder Fullt utbyggt kommer det att finnas ca 12 000 bostäder och 15 000 sysselsatta.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Hyllie utgör idag ett av Malmös mest expansiva områden. Här finns Malmö Arena, Malmö Mässan, köpcentrat Emporia med ca 200 butiker och restauranger, hotell, kontor, bostäder och mycket mer.

Service

I Hyllie finns ett stort utbud av lunchrestauranger i och utanför shoppingcentret Emporia. Här finns även hotell, Malmö arena, Malmö mässan m.m.

Kommunikationer

Tack vare Citytunneln har området en mycket god tillgänglighet till centrala Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Väljer man att åka med buss stannar flertalet av stadsbussarna här. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Hyllie stationstorg. Byggnaden är sammankopplad med p-huset Hyllie vilket gör det möjligt att ta sig från bilen direkt in på sitt kontorsplan.