Arenagatan 8A

Fantastisk lokal i markplan

Butik i Hyllies bästa läge

Lokalen är ljus och fin med en takjöjd om 3,5 meter och stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Perfekt för dig som vill öppa restaurang utan behov av storkök, café, servicebutik eller kontor. Parkeringsplatser finns längs med Arenagatan samt i parkeringshuset intill lokalen.

Om fastigheten

Fastigheten består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker coh plan 1-5 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning.

Omgivning

Hyllie utgör idag ett av Malmös mest expansiva områden. Här finns Malmö Arena, Malmö Mässan, köpcentrat Emporia med ca 200 butiker och restauranger, hotell, kontor, bostäder och mycket mer.

Service

I Hyllie finns ett stort utbud av lunchrestauranger i och utanför shoppingcentret Emporia. Här finns även hotell, Malmö arena, Malmö mässan m.m.

Kommunikationer

Tack vare Citytunneln har området en mycket god tillgänglighet till centrala Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Väljer man att åka med buss stannar flertalet av stadsbussarna här. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Hyllie stationstorg. Byggnaden är sammankopplad med p-huset Hyllie vilket gör det möjligt att ta sig från bilen direkt in på sitt kontorsplan.

Lokaltyp

Butik


Lokalarea

105 kvm


Område

Hyllie


Adress

Arenagatan 8A


Kommun

Malmö

Kontakt


Malin Andersson

Malin Andersson

Uthyrare
040-17 44 05

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.