Arenagatan 14B

Mindre kontor med flexibel yta! Perfekt för versamhet med showroom/kontor.

Kontor/showroom i Hyllie

Lokalen har ett fantastiskt läge mittemot stationstorget i Hyllie och håller en hög standard med inredning av noga utvalda material som ger ett väldigt trevligt intryck.

Om fastigheten

Fastigheten består av sex våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 1-5 är kontor i varierande storlekar. Hög kontorsstandard med en takhöjd på 3,5 meter, stora glaspartier samt modern inredning.

Omgivning

Hyllie utgör idag ett av Malmös mest expansiva områden. Här finns Malmö Arena, Malmö Mässan, köpcentrat Emporia med ca 200 butiker och restauranger, hotell, kontor, bostäder och mycket mer.

Service

I Hyllie finns ett stort utbud av lunchrestauranger i och utanför shoppingcentret Emporia. Här finns även hotell, Malmö arena, Malmö mässan m.m.

Kommunikationer

Tack vare Citytunneln har området en mycket god tillgänglighet till centrala Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Väljer man att åka med buss stannar flertalet av stadsbussarna här. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Hyllie stationstorg. Byggnaden är sammankopplad med p-huset Hyllie vilket gör det möjligt att ta sig från bilen direkt in på sitt kontorsplan.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

64 kvm


Område

Hyllie


Adress

Arenagatan 14B


Kommun

Malmö

Kontakt


Louise Appelros

Uthyrare
040-174405

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.