Kontor i Lund, 670 kvm

Annedalsvägen 9, Lund

Lokalarea
670kvm

Ljusa kontor på Annedalsvägen 9

Till denna fastigheten är det lätt att ta sig med bil, buss och cykel. Det finns lunchrestauranger i området och handelsområdet Gunnesbo lite inte långt härifrån.

Om fastigheten

Byggår: 1982.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge.

Service

I närområdet finns ett konditori och en hamburgerrestaurang. Lunds medeltida stadskärna erbjuder ett rikt kulturliv och många trivsamma restauranger, caféer och butiker inom behagligt promenadavstånd. De vackra omgivningarna runt staden ger också möjlighet till härliga naturupplevelser. Den inspirerande miljön samt det centrala läget gör att många goda idéer har frodats här. Sveriges första och största forskningsby Ideon finns här sida vid sida med internationella företag. Samverkan sker kontinuerligt mellan kommunen, utbildning, forskning, näringsliv och regionen.

Kommunikationer

Från fastigheten till centrala Lund tar bilresan cirka fyra minuter och med buss cirka sex minuter. Lund har en väl utbyggd stadstrafik och en ny snabbuss stråk - Lundalänken - som utgår från järnvägsstationen i centrala Lund.