Finnögatan 1, Linköping

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 15 kvm
Hyra: 3 750 kr/månad (3 000 kr/kvm/år)

Kontorshotell med utmärkt läge

Strax utanför Linköpings centrum ligger det här kontorshotellet med låga hyror och stora möjligheter. Här kan ditt företag hyra ett eller flera rum beroende på vad ni behöver just nu. Ni kan alltid uppgradera till fler eller större rum i takt med att företaget växer. I hyran ingår utöver de egna kontorsrummen tillgång till gemensamma konferensrum, lokalvård, bredband och en gemensam cafeteria. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Lite mer om platsen

Med fritt läge i utkanten av ett mindre industriområde ligger fastigheten strax intill Norrköpingsvägen, 3.9 kilometer från Linköpings centrum.

Detta hittar du också här

Intill fastigheten ligger Beach Arena, en modern aktivitets- och konferensanläggning som erbjuder allt från fysioterapeuter och massage till padelbanor och företagsevent. Här finns ett trivsamt kontorshotell.

Så tar du dig hit

Linköping, mitt i Östergötland, har ett strategiskt läge med goda kommunikationer med omvärlden. Centrala Linköping ligger ca 5 minuter med bil. I Linköping används cykeln flitigt, det tar ca 12 minuter med cykel från fastigheten. Vill du slippa trampa och åka kommunalt går det också bra med busslinjerna 211 och 213 som stannar vid Stora Torget i centrala Linköping.

Information

Bekvämligheter i lokalen

Kök/pentry

Bekvämligheter i fastigheten

Parkering
Konferens
Skyltläge
Fiberanslutning
Besöksparkering

Karta

Kontakta oss gärna vid frågor

Jessica Sjögren

Uthyrare

Tel: 011-470 78 20
Mejla mig

Tommy Svärd

Marknadsområdeschef

Tel: 011-470 78 21
Mejla mig

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om Finnögatan 1