Gamla Nynäsvägen 3A

Nu finns möjlighet att hyra handelslåda i kanonläge intill nya avfarten i Vega.

Handelslåda uthyres!

Nu finns möjlighet att hyra handelslåda i kanonläge intill nya avfarten i Vega. Handelslåda i två plan med parkering och bra skyltläge. Vi tänker oss verksamhet inom handel (ej däck), showroom, bolag inom näthandel. Lokaler och fasad får sig ett lyft i samband med förhyrning, ett trippel-net-avtal kommer skrivas.

Om fastigheten

Byggår: 1981.

Omgivning

Fastigheten har ett bra strategiskt läge vid Nynäsvägen. På gångavstånd ligger Lännaviken och två kilometer söderut Haninge centrum med ett stort utbud av affärer, restauranger och övrig service.

Service

Haninge Centrum är kommunens huvudcentrum med ett brett utbud av service och butiker. Här finns t ex banker, apotek, systembolag, livsmedelsbutiker, kläd- och skobutiker, spel och tobak m.m. I centrum finns även restauranger och konditori samt ett nytt kulturhus med bland annat bibliotek. I Haninge finns unika förutsättningar för en aktiv fritid. Stockholms skärgård ligger nära med dess båtförbindelser. Likaså Hanvedens skogar, golfbanor av mycket hög klass, ridanläggningar och motorsportarena.

Kommunikationer

Med bil når du Handens pendeltågstation på mindre än fem minuter. Därifrån tar det cirka 25 minuter till Stockholms Central. Med bil tar resan till city cirka en kvart.

Lokaltyp

Affär


Lokalarea

2 810 kvm


Område

Haninge


Adress

Gamla Nynäsvägen 3A


Kommun

Haninge


Hyra

1 300 kr/kvm/år

Kontakt


Sophie Ring

Uthyrare
010-151 63 03

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.