Svärdvägen 7

3 minuter är namnet på våra nycklefärdiga och inflyttningsklara kontor med hyerstid från bara 3 månader.

Flytta till ett nyckelfärdigt kontor - Snabbt enkelt och inflyttningsklart!

Nu hyr vi ut ett nyckelfärdigt kontor i Danderyd, precis intill Mörby centrum med goda kommunikationer och rikt serviceutbud. Här sitter ni mitt i ett av Stockholms mest omtyckta ytterområden med gångavstånd till Edsviken och Stockholms golfklubb i Kevinge. För den aktive finns, utöver golfbanan och gångvägarna längs vattnet, vackra löpspår ett stenkast bort och SATS precis i närheten. Restaurang Home Made serverar klassisk svensk husmanskost på lunchen, medan Mörby centrum erbjuder en stor bredd med bland annat Crepson crêperie, Phil’s burger, Kerim sushi bar och gott kaffe från Espresso house. Närheten till Mörby centrum ger mycket goda kommunikationer med busstorgets många linjer, tunnelbanans röda linje och Roslagsbanan, samtidigt som den omedelbara närheten till E18 tilltalar den som är bilburen. 3 min Danderyd ingår också i Kungsledens Danderydskluster, där vi med vår direkta närvaro kan erbjuda en extra god servicenivå och tillgänglighet för våra hyresgäster.

Omgivning

Förutom Mörby centrum med alla dess faciliteter har du även naturen in på knuten. Bästa kommunikationsläget.

Service

Tre restauranger finns i fastigheten. Ett stenkast bort finner du Mörby Centrum som erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis. I området finns fler bra restauranger. Träningsanläggning i form av SATS Danderyd på Karlsrovägen 2. För hyresgäster i fastigheten finns publikt dusch och omklädningsrum.

Kommunikationer

Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på 25-30 minuter, Bromma flygplats på 15-20 minuter. Buss går via Sollentuna till Kista och från Sollentuna även pendeltåg. Med tunnelbana från Mörby centrum tar du dig till Stockholm city på under 15 minuter.

Lokaltyp

Kontor


Lokalarea

250 kvm


Område

Danderyd


Adress

Svärdvägen 7


Kommun

Danderyd

Kontakt


Alan Marofi

Uthyrare
08-55105355

Kontakt

Mer information

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Meddelande

Din förfrågan har nu skickats.

Något gick fel på webbplatsen.