FÅ TID ÖVER TILL VIKTIGARE SAKER I LIVET.


I Kistas bästa läge ligger Kista One. En fastighet vi fyllt med allt som underlättar för dig och dina kollegor.

Just nu finns det lediga lokaler i Kista One.

Lediga lokaler

Kista One erbjuder en rad olika tjänster som förenklar vardagen för dig och dina kollegor. Behöver du få bilen tvättad eller skicka ett bud? Cyklar du till jobbet och vill duscha och byta om i lugn och ro? Kista One gör vardagen enkel.

Innergård

Kista One har en helt egen magnifik innergård med japanska körsbärsträd, egen biodling och perfekta möjligheter för informella möten eller bara en plats att gå till för att få en paus.

Omklädning & Dusch

Cyklar ni till jobbet och vill slippa byta om på kontoret? I fastigheten finns nyrenoverade omklädningsrum med dusch och skåp för ombyte att nyttjas 24 timmar om dygnet.

Reception

Det första man välkomnas av i Kista One är våra fina receptioner. Behöver du hjälp med att hitta rätt, boka ett konferensrum eller bara veta hur man enklast tar sig till Arlanda? Vi hjälper dig!

Konferensrum

Nybyggda konferensrum invigdes nyligen och finns belägna invid båda Kista Ones receptioner. Rummen bokas genom receptionen och passar perfekt för allt från årsstämmor till mindre möten.

Miljöcertifiering

Kista One är LEED Gold certifierad och vi på Kungsleden investerar och arbetar mycket aktivt för att våra fastigheter ska hålla högsta möjliga miljö och hållbarhetsstandard.

Garage & Cykelrum

Garage och separat cykelrum finns i fastigheten och hissar går direkt mellan de olika planen. Laddningsstationer för elbilar och elcyklar finns tillsammans med tryckluft för pumpning av däck. Biltvätt med service erbjuds även det i Garaget. Ett komplett utbud för samtliga transportmedel.

Fastigheten

Fastighetsägare Kungsleden
Fastighetsbeteckning Färöarna 3
Byggår 1986
Ombyggnad & Renovering 2012/2019
Adress Jan Stenbecks torg 17
Tillträde Löpande

Har du frågor gällande fastigheten?
Ta kontakt med oss så ser vi till att du får svar.

Kontakta oss