Kista One


Välkommen till Stockholms största kontorsmarknad. Ett världsledande kluster inom ICT och en plats för innovation och utveckling där svenska och internationella bolag i världsklass samlas.

Mitt i centrum ligger Kista One. En fastighet vi fyllt med allt som underlättar för dig och dina kollegor.

Lediga lokaler

Här är det nära till allt.


Kista har ett utmärkt kommunikationsläge med närheten till Stockholm city samt flygplatserna Arlanda och Bromma.

10 min

10-17 min

30 min

30 min

25 min

Upptäck Kista

I Kista finns allt man kan önska sig. Med sitt läge omgivet av grönska, utmärkta löpspår och olika träningscenter är chansen till motion aldrig lång bort. Här kan du också ta del av matupplevelser från hela världen med naturliga mötesplatser för att sitta ner, äta, pausa och umgås. Då Kista ständigt utvecklas finns det alltid nya spännande platser att utforska.


Kista Science City

Kista är Stockholms största tech-hub där nya idéer och visioner blir till verklighet.


När offentlig sektor, storföretag så som Microsoft, IBM och Ericsson tillsammans med universitetens forskare och ingenjörer samverkar blir Kista den självklara platsen för etablering inom just denna sektor. Visste du att Kista just nu testar det senaste 5G-telefonnätet och att här finns en självkörande elbuss som är uppkopplad på just det nätet?

Läs mer

Kistamanifestet!

Kista Science City’s fastighetsägare går samman för att skapa ett starkare Kista.


"Våra värdeord modigt, urbant och dynamiskt manifesteras med nya uttrycksfulla byggnader, nya kontorsytor och innovationer samt framtidens teknik som gör Kista till en testbädd för samhällsplanering."

Läs manifestet

Grönlandsparken

Kista är omgärdat av grönska och natursköna miljöer så fort man kommer utanför stadskärnan.


Vill du och dina och kollegor kunna ta en välbehövd paus från jobbet och få lite grönska och härlig stämning? I Grönlandsparken kan ni ta del av utegym, skateboardramp, scen samt bänkar och bord. Perfekt för att motionera under lunchen eller varför inte bara ta med en sallad och sätta sig i gräset och få en stund för sig själv?

Läs mer

Restauranger & Street Food

Här i Kista finns ett mycket stort utbud av restauranger, caféer och livsmedelsbutiker.


Med Holy Greens, Panini Internazionale och Mezefabriken belägna i Kista One har du alltid nära till en god lunch. Precis intill fastigheten ligger Kista Streetfood Park. Här står flertalet Food Trucks som serverar rätter från olika delar av världen. Om du vill pröva på något nytt är detta ett kul sätt upptäcka nya matkulturer. I Kista Galleria finns en fantastiskt foodcourt där alla alltid finner något de vill äta.

Shopping

Med Kista Galleria som närmsta granne tvärs över gatan finns allt man kan behöva.


Kista Galleria har öppet 10-21, sju dagar i veckan, 359 dagar om året och här hittar du lite mer av allt. I gallerian kan du besöka 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista och O´Learys Bowling & Gokart för att ta några exempel. Utöver detta finns ett brett serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.

Trygghet

Genom ett nära fastighetsägarsamarbete ska Kista stärkas på ett sätt som gagnar alla.


Fastighetsägarna i området investerar stort för att skapa en så trevlig och säker miljö som möjligt i Kista. Allt eftersom området fylls med studenter och barnfamiljer så aktiveras dessa platser både utomhus och inomhus. På sikt satsar man på att skapa levande rum mellan husen, på gårdarna och i andra gaturum.

I Kista finns allt man kan behöva och önska sig.