Charlotte Lidgren, drifttekniker

Charlotte Lidgrens första år på Kungsleden var minst sagt annorlunda. Mitt under brinnande pandemi var hon med och byggde upp en ny driftorganisation i Kungsledens fastighetskluster på Kungsholmen och Hagastaden i Stockholm.

I slutet av 2019 började Charlotte Lidgren på Kungsleden. Efter att ha jobbat med drift och teknik på fastighetsbolag som Klövern och Fabege motiverades hon av att vara med när Kungsleden bygger upp en ny driftorganisation i flera delar av landet.

- Jag drivs av utmaningen att bygga upp en ny organisation. Vi är flera nya personer som alla har ett stort driv och det är inspirerande att få vara med att sätta upp nya effektiva processer.

När Charlotte hade jobbat i tre månader drabbades världen av den värsta pandemin sedan Spanska sjukan på 1910-talet, vilket har satt prägel på året.

- Det har ju såklart varit ett speciellt år och det är färre människor när man är ute i fastigheterna. Samtidigt tror jag att vardagen för oss drifttekniker är sig mer lik då det är svårt att sköta en fastighet hemifrån, men jag måste säga att jag är imponerad över hur långt vi har kommit under året som gått.

Med egen drift kommer Kungsleden närmare hyresgästerna och kan på så sätt stärka kunderbjudandet. Charlotte tycker att hon har kommit till ett företag som värnar om både sina hyresgäster och anställda.

- Det här är verkligen en organisation som är professionell och sätter kunden i fokus. Samtidigt är det en empatisk och human arbetsplats. Jag är verkligen nöjd över att vara en del av Kungsleden och känner att jag hamnat på rätt plats.

Om året som kommer hoppas hon att Coronapandemin får ett slut men hon ser också fram emot att fortsätta arbetet med den nya organisationen.

- Nästa år ser jag fram emot att fortsätta utveckla våra processer så att våra fastigheter blir mer hållbara och attraktiva för hyresgästerna.

Kontakta oss gärna vid frågor

Hanna Brandström

Head of People and Culture

Tel: 08-503 052 17
Mejla mig

Leena Larsson

HR Partner

Tel: 08-551 053 86
Mejla mig