Medarbetare på Kungsleden

Vi är över 130 kollegor på Kungsleden. Ungefär hälften har sin arbetsplats på huvudkontoret i Stockholm och hälften arbetar från något av våra lokalkontor.

Kungsleden är ett värderingsdrivet företag. Vi strävar efter att alltid vara professionella, visa omtanke och ha roligt på jobbet. Vi är stolta över att ha en jämn könsfödelning inom bolaget, både bland våra ledande befattningshavare och bland våra medarbetare totalt.

Våra medarbetare jobbar med allt i från daglig förvaltnings- och uthyrningsverksamhet, men vi har också avdelningar som är specialiserade på fastighetsutveckling, drift och transaktioner – samt självklart stabsfunktioner som HR, hållbarhet, ekonomi och kommunikation.

Egen driftorganisation

Under 2020 etablerade vi vår egen driftorganisation, som består av över 20 fastighetsskötare och drifttekniker fördelade på Göteborg, Malmö och Stockholm. Med drift i egen regi får vi ännu bättre kännedom om våra kunder och deras behov. Vi kan ta ett större och mer direkt ansvar för platserna vi skapar. Arbetet blir effektivare och servicenivån till hyresgästerna högre.

Charlotte Lidgren, drifttekniker

"Kungsleden är en human, empatisk och driven organisation"

Kontakta oss gärna vid frågor

Hanna Brandström

Head of People and Culture

Tel: 08-503 052 17
Mejla mig

Leena Larsson

HR Partner

Tel: 08-551 053 86
Mejla mig