Kungsleden söker teknisk förvaltare med intresse för hållbarhet till Hyllie i Malmö

Vill du vara del av ett bolag som aktivt jobbar för att driva på omställningen mot ett hållbart samhälle? Drivs du av resultat och långsiktiga relationer? Vill du verka i en miljö som präglas av engagemang på ett av Sveriges mest jämställda fastighetsbolag? Då kanske du är vår nya Förvaltare!

Kungsledens vision är att skapa attraktiva och hållbara platser för människor inspireras. Vårt långsiktiga mål är att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag, genom att ha marknadens mest nöjda kunder och engagerade medarbetare. Är du en person som trivs med utmaningar och vill vara med och påverka så är detta en tjänst för dig!

Till vårt team i Malmö söker vi nu dig, en lagspelare med hög social kompetens och intresse för hållbarhet som vill jobba teknikorienterat i en nyckelposition, som specialist på fastighetsteknik. Bland våra hyresgäster återfinns allt från små till stora bolag. Våra kunder förväntar sig en hög kvalitet och en konstruktiv och värdeskapande dialog med oss som fastighetsägare.

 

TJÄNSTEN

I rollen som Teknisk förvaltare hos oss på Kungsleden i Malmö så tillhör du ett litet sammansvetsat och prestigelöst team av Förvaltare, Uthyrare, Projektledare, Tekniska förvaltare och Fastighetsskötare som rapporterar till Marknadsområdeschef Benny. Du ansvarar för en del av vårt fastighetsbestånd gällande fastighetsdrift och underhåll. Du säkerställer att fastigheternas tekniska standard bibehålls och utvecklas långsiktigt och hållbart. Du arbetar med energioptimering med hållbara och smarta hus med låga drift- och underhållskostnader. I rollen ingår även ett arbetsledande ansvar för driftpersonal, både intern och extern. Tillsammans ansvarar ni för att leva upp till Kungsledens kundlöften.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Hyllie.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

 • I samarbete med förvaltare ansvara för budgetering och prognoser gällande kostnader för drift och underhåll
 • Upprätta underhållsplaner på kort och lång sikt
 • Arbeta proaktivt kring olika hållbarhetsfrågor
 • Driva miljöcertifiering av fastigheterna
 • Arbeta med energibesparing i fastigheterna
 • Arbetsledning av driftpersonal
 • Upphandling av servicekategorier
 • Tillse att försäkring- och myndighetskrav uppfylls
 • Medverka i hyresgästmöten
 • Ge stödja och uppmuntra teamet i hållbarhetsarbetet
 • Tillse att försäkrings- och myndighetskrav uppfylls
 • Teckna och omförhandla drift- och serviceavtal i samråd med förvaltaren och/eller teknisk chef
 • Uppföljning av felanmälan och efterlevnad av gränsdragningslistor
 • Säkerställa en fullständig teknisk fastighetsdokumentation

ERFARENHET OCH KOMPETENS

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av en roll som teknisk förvaltare med tekniskt utmanande fastigheter med kommersiell inriktning. Du har mycket goda kunskaper inom fastighetsteknik och erfarenhet av att driva underhållsprojekt samt energioptimering. Du har en god förståelse för digitala verktyg och erfarenhet av att arbeta med digitaliseringsprojekt.

Grundläggande krav för att söka tjänsten:

 • Erfarenhet i en roll som teknisk förvaltare eller likvärdigt
 • Erfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter och tekniskt utmanande hus
 • Dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom underhållsplanering
 • Dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom energioptimering
 • Har kunskap och intresse kring hållbarhet samt kunna driva aktiviteter inom området
 • Mycket goda kunskaper inom ventilation, styr & regler, fastighetsdrift

För denna roll är körkort ett krav.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som tycker om att arbeta med både människor kombinerat med teknik. Du är analytisk och affärsmässig med en förmåga att lyssna in och kommunicera på ett tydligt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera hållbara och genomtänkta lösningar.  Du har ett intresse för hållbarhet, både ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Du är en naturlig relationsbyggare, förtroendeingivande och prestigelös med förmåga att hålla en konstruktiv dialog med kunder.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet, för oss är det viktigt att alla kan leva upp till våra värderingar.

VI ERBJUDER DIG

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt vi gör tar avstamp i våra värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling.

OM KUNGSLEDEN

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och hållbara lokaler som inspirerar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

FÖR MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Vill du bli en del av företag med höga mål och med hjärtat på rätt ställe? Välkommen att söka tjänsten genom att bifoga ett personligt brev och CV och skicka det till: jobba@kungsleden.se. Vi jobbar med ett löpande urval.