Förvaltare inom kommersiella fastigheter till Kungsleden, Göteborg

Som förvaltare på Kungsleden är du en viktig nyckelperson. Rollen innebär ett helhetsansvar för att långsiktigt förvalta och driva utvecklingen av ditt fastighetsbestånd. Idag är vi runt 20 medarbetare på Göteborgskontoret och du kommer bli en del av ett rutinerat och drivet gäng.

Vill du vara del av ett bolag som aktivt jobbar för att driva på omställningen mot ett hållbart samhälle? Drivs du av resultat och långsiktiga relationer?  Vill du verka i en miljö som präglas av engagemang på ett av Sveriges mest jämställda fastighetsbolag? Då kanske det är du som blir vår förstärkning till teamet när en av våra förvaltare går vidare till en ny roll inom bolaget.

Om rollen

 

Som förvaltare på Kungsleden är du en viktig nyckelperson. Rollen innebär ett helhetsansvar för att långsiktigt förvalta och driva utvecklingen av ditt fastighetsbestånd. Du driver arbetet för att möta kundernas behov på bästa sätt och har samtidigt fokus på att säkerställa ett gott ekonomiskt resultat. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med uthyrare, teknisk förvaltare, fastighetsskötare och projektledare, där ni tillsammans ansvarar för att leva upp till Kungsledens kundlöften.  Arbetet är fritt, omväxlande och du planerar i stor utsträckning din egen tid. Idag är vi runt 20 medarbetare på Göteborgskontoret och du kommer bli en del av ett rutinerat och drivet gäng. Du kommer rapportera till Marknadsområdeschef Charlotte.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Representera Kungsleden gentemot hyresgäster, entreprenörer och den lokala marknaden
 • Ansvar för fastigheternas ekonomi och affärsplan, budget, prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål (teknisk förvaltare ansvarar för drift och mediakostnader)
 • Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på ett optimalt sätt, med nöjda hyresgäster och ett långsiktigt värdeskapande som mål
 • Vårda och utveckla relationen med våra kunder samt uppfylla Kungsledens kundlöften
 • Omförhandla hyresavtal i syfte att alltid erhålla marknadsmässiga villkor
 • Initiera och följa upp hyresgästanpassningar
 • Säkerställa affären i uthyrningsprocessen
 • Proaktivt jobba med och initiera värdeskapande åtgärder
 • Delta i operativa projektgrupper
 • Delta i bolagets verksamhetsutvecklingsprojekt och processer
 • Underhållsplanera samt initiera, beställa och följa upp ombyggnads- och underhållsprojekt

 

Om dig

Vi söker dig som tycker om att arbeta med både människor och siffror. Du är analytisk och affärsmässig med en förmåga att lyssna in och kommunicera på ett tydligt sätt. Du har affärssinne med en god ekonomisk medvetenhet, fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet där dina beslut grundas på långsiktighet och hållbarhet. Självklart är du en naturlig relationsbyggare, förtroendeingivande och prestigelös.  Din utbildningsbakgrund är troligen högskoleexamen och med någon form av erfarenhet från fastighetsbranschen.

 

Vi erbjuder dig

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt vi gör tar avstamp i våra värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling.

 

Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Välkommen att söka rollen via jerrie.se  och har du frågor, ring rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735–405262. Vår ambition är att slutföra rekryteringsprocessen innan sommarsemestrarna så sök gärna så snart som möjligt, men som senast den 18 juni. 

 

Du kan ansöka och läsa mer om tjänsten här