Kungsleden söker en fastighetsförvaltare

Vill du vara del av ett bolag som aktivt jobbar för att driva på omställningen mot ett hållbart samhälle? Drivs du av resultat och långsiktiga relationer? Vill du verka i en miljö som präglas av engagemang på ett av Sveriges mest jämställda fastighetsbolag? En av Kungsledens fastighetsförvaltare i Kista tar nu ett nytt steg inom bolaget och de söker därför en ersättare. Kanske är det du?

Om Kungsleden

Kungsledens vision är att skapa attraktiva och hållbara platser för att få människor att inspireras. Det långsiktiga målet är att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag. Det sker genom att ha marknadens mest nöjda kunder och engagerade medarbetare. Är du en person som trivs med utmaningar och vill vara med och påverka så är detta en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som fastighetsförvaltare för Kungsleden i Kista ansvarar du för ett antal kommersiella fastigheter till största delen bestående av kontor. Totalt äger Kungsleden 13 fastigheter i Kista, som fördelas på tre förvaltare. Till er hjälp finns en förvaltningsassistent, tekniska förvaltare och drifttekniker. I nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Kista sitter du tillsammans med totalt 14 kollegor. Som ny kollega kommer du att välkomnas i ett positivt team som präglas av samarbete och omtanke om varandra.

I din roll som fastighetsförvaltare har du ett resultatansvar för dina fastigheter. Tillsammans med ditt team arbetar ni för nöjda kunder och välmående fastigheter med både hållbarhet och goda ekonomiska resultat i åtanke. Miljön i Kista är internationell och många av dina kundkontakter, inklusive förhandlingar, kommer att ske på engelska.

Arbetet är fritt, omväxlande och du planerar i hög grad din egen tid. Ditt agerande i det dagliga arbetet är affärsmässigt och besluten grundas på långsiktighet och hållbarhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 

  • Representera Kungsleden gentemot hyresgäster, entreprenörer och den lokala marknaden.
  • Avtalshantering, upprätta nya avtal, omförhandla och uppdatera i syfte att erhålla marknadsmässiga villkor. Till din hjälp finns här även förvaltningsassistent.
  • Ansvar för fastigheternas ekonomi, arbete med affärsplan, budget, prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål (teknisk förvaltare ansvarar för drift och mediakostnader).
  • Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på ett optimalt sätt, med nöjda hyresgäster och ett långsiktigt värdeskapande som mål.
  • Vårda och utveckla relationen med våra kunder samt uppfylla Kungsledens kundlöften.
  • Säkerställa att Kungsledens ekonomiska mål följs genom hela uthyrningsprocessen.
  • Proaktivt jobba med och initiera värdeskapande åtgärder.
  • Delta i bolagets verksamhetsutvecklingsprojekt och processer.
  • I samråd med teknisk förvaltare underhållsplanera samt följa upp ombyggnads- och underhållsprojekt.

Kvalifikationer

För att komma in bra i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av en liknande tjänst som förvaltare av kommersiella lokaler med tonvikt på kontor. Har du dessutom en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet/ekonomi är det starkt meriterande.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av budget- och prognosarbete och kunskap inom avtalsförhandling. Du är van vid att arbeta i olika system och tar lätt till dig ny kunskap inom området. Då Kungsleden lägger ett stort värde i att arbeta hållbart är det starkt meriterande om du har ett intresse för hållbarhet.

För rollen krävs körkort.

Vem är du?

Kungsleden söker dig som är driven och vill utvecklas tillsammans med teamet i Kista. Du är affärsmässig samtidigt som du trivs i en roll med stora kontaktytor där din förmåga att knyta och vårda relationer kommer till sin rätt. Vidare har du en förmåga att genom ekonomisk medvetenhet och lyhördhet inför kunden uppnå goda resultat. Du är en lagspelare som är mån om dina kollegor och gärna bidrar till god stämning på arbetsplatsen.

Kungsledens erbjudande

Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt som görs tar avstamp i värderingarna: omtankeglädje och professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Kungsleden är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till företagets utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som Fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Kungsleden med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070–822 14 17. Under de två första veckorna i augusti har vi semester och därmed sker inget urvalsarbete. Därefter sker löpande urval.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.