Fastigheten Holkyxan 6

Bronsyxegatan 13, Malmö

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Kontorsdel om knappt 1 200 kvm med entré med reception och demoyta, 26 kontorsrum i varierande storlekar, 2-3 konferensrum och fräscht kök med matsal, omklädningsrum samt en kontorsdel med öppen planlösning. Lagerdel om ca 3 400 kvm med väl tiltagen takhöjd (6,5 m till balk) En traditionellt väderskyddad lastficka samt en invändig lastbrygga med tre portar, utöver det finns en port i markplan. Utvändigt skärmtak om knappt 300 kvm. Totalt är fastigheten på knappt 19 000 kvm vilket ger plats åt gott om parkeringsplatser, uppställningsytor eller eventuell utbyggnad. Tomten är inhängnad med elektriskt stängsel.

Service

Härifrån är det gångavstånd till Jägersro Center, och med kollektivtrafik eller bil är du framme på dryga fem minuter. Jägersro Center erbjuder en bra mix av shopping, caféer, restauranger, matbutiker och systembolag. Intill shoppingcentret ligger Jägersro travbana.

Kommunikationer

Resan från kontoret till centrala Malmö tar knappt 10 minuter med bil. Ett stenkast bort ligger påfarter till både Inre och Yttre Ringvägen. Yttre Ringvägen förbinder motorvägen på Öresundsbron med de övriga motorvägarna runt Malmö. Den leder också trafiken från de fyra motorvägar som ansluter från olika håll mot Malmö. Med buss är du inne i centrala Malmö på cirka 12 minuter.

Lokaler i närheten