Fastigheten Valpen 1

Kungsgatan 68, Eskilstuna

Om fastigheten

Fastigheten ligger belägen längs Kungsgatan som leder raka vägen in till Eskilstuna centrum. Omgivande byggnader är i huvudsak kontors- och affärsfastigheter. Det finns c:a fyrtio parkeringsplatser till fastigheten. Stommen är av betong, fasad i tegel. Uppvärmt med fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluft. Taket är belagt med papp.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Goda kommunikationer, Mälardalens högskola och ett starkt näringsliv bidrar till Eskilstunas starka tillväxt. Här finns det mesta inom räckhåll vilket gör det enkelt att bo, leva och verka. Eskilstunas vackra natur med härliga friluftsområden erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Segla, bada, spela golf är några exempel på de aktiviteter som finns. Du kan även göra ett besök i något av de intressanta museerna, shoppa eller fiska ädelfisk mitt i staden. Starka områden för Eskilstuna är skydd och säkerhet, fordonsindustri, logistik och mätteknik. Kommunikation och design, turism och hälsa är nya näringar på stark frammarsch. Nya handelsetableringar sker successivt vilket gör att Eskilstunas roll som sydvästra Mälardalens handelscentrum hela tiden utvecklas.

Kommunikationer

Eskilstunas har goda kommunikationer med hela Mälardalen vilket gör länet till en central plats i Sverige. E20 går genom Eskilstuna och övriga Sörmland. E4: passerar Helsingborg-Jönköping-Norrköping-Nyköping-Trosa-Södertälje-Stockholm. Det tar cirka en timme med tåg från Stockholms Central till Eskilstuna. Stockholm/Skavsta Flygplats ligger i Nyköping, cirka 80 kilometer från Eskilstuna. Stockholm/Arlanda Flygplats är belägen norr om Stockholm, cirka 120 km från Eskilstuna. Eskilstuna flygplats hittar du 13 kilometer öster om Eskilstuna centrum, mitt emellan E20 och Svealandsbanan.

Lokaler i närheten