Fastigheten Speditören 1

Lundbladsvägen 6, Eskilstuna

Om fastigheten

Byggår: 1978. Fastigheten består av en handelsbyggnad i två plan (Sveaplan Centrum) och framför byggnaden finns en stor parkeringsyta samt en tankningsstation (OKQ8). Byggnaden har två ingångar, en huvudentré samt en entré från den västra sidan. Genom centrumet löper ett gångstråk och i mitten finns en nyinstallerad rulltrappa som leder upp till en friskvårdsanläggning, Friskis och Svettis som förhyr hela plan 2. Fastigheten har en stor tomt och en detaljplanprocess pågår om utveckling av området, dels att skapa mer handelsareor samt byggrätter för bostäder.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Goda kommunikationer, Mälardalens högskola och ett starkt näringsliv bidrar till Eskilstunas starka tillväxt. Här finns det mesta inom räckhåll vilket gör det enkelt att bo, leva och verka. Fastigheten ligger nära en mängd spännande restauranger. Gymnasium och sjukhus inom gångavstånd. Hotell finns cirka 0.5 km bort. Det finns även spa, kanotuthyrning och café i närheten.

Kommunikationer

I Eskilstuna finns många bra kommunikationsmöjligheter. Eskilstuna flygplats ligger 13 km öster om centrum. Lufttrafiken består av transport- och ambulansflyg, flygskoleverksamhet, allmänflyg och taxiflyg. Till Stockholm tar man sig lättast med tåg på ungefär en timme. Goda förutsättningar för tågtrafik i såväl nord-sydlig som öst-västlig riktning finns. Närheten till E20 gör att det är lätt för godstransporter att komma fram och även för persontrafik att hitta fastigheten. Centralstationen och Eskilstunas mest centrala delar nås på cirka 10 minuter till fots, samma sträcka tar cirka 3 minuter med bil. Busshållplats finns 100 meter från fastigheten.

Lokaler i närheten