The property Stettin 6

Tegeluddsvägen 96, 98, 100, Stockholm

About the property

Construction year: 1981. Fastigheten byggdes initialt till JM och var deras nya Huvudkontor på 80-talet. Den är på 27 000 kvm totalt i 6 plan med två stora öppna ljusgårdar som kan samnyttjas av flera hyresgäster. I entréplan finns även restaurang och en inredningsbutik. Den ligger fint belägen vid Lidarängsvägen och det nya bostadskvarteret 79&Park. Fönstersättningen är tät vilket ger mycket ljus in i kontorsytorna.

  • The object
  • {{ legend.poi.category.name }}

Surroundings

Gärdet ligger i direkt anslutning till fastigheten och ingår till största delen i nationalstadsparken. Framtid: Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här ska en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser tillskapas. Starten sker med fokus kring Värtahamnen och området mot Gärdet ligger i en senare etapp. Staden växer och möjligheterna finns i dessa omgivningar.

Service

Ett antal nya fräscha restauranger har under de senaste åren etablerat sig här, då även fler bostäder tillskapats. Bland andra finns här restaurang UMI på Sehlstedtsgatan 2, som serverar svensk-asiatisk mat, samt GAST på Östhammarsgatan 68 som öppnade våren 2017 och fokuserar på nyttig varitionsrik kost men mindre antal rätter. Övrig service finns i köpcentrumet "Fältöversten" som ligger vid Karlaplan. Centrumet har tidigare genomgått en större renovering och är nu helt klar med ett varierande utbud som lockar många besökare.

Communications

Kommunikationerna till fastigheten är goda. Här finns busslinjerna 1, 73 och 76 precis utanför eller strax intill. Åker du bil är det lätt att vid nya tunneln ta sig både till E18 och E4/E20. Ett annat bra färdsätt vi rekommenderar är givetvis cykel.