här
VÄXER

EDEN fram.

Eden i Hyllie

Tre smarta skäl att välja Eden.

Då vårt välbefinnande och vår hälsa i hög grad påverkas av byggnaderna där vi arbetar blir den fysiska platsen ett allt viktigare konkurrensmedel när det kommer till att locka och bibehålla medarbetare. Eden erbjuder miljöer som underlättar för dig som arbetsgivare att öka såväl trivsel som välmående hos dina medarbetare.

Tack vare det unika serviceerbjudande som vår partner Quick Office erbjuder är det få ställen som kan konkurrera med Eden. Här erbjuds bl.a. gemensam reception, mötes- och konferensanläggning för 2–60 personer, bistro med hälsosam kost, två övernattningslägenheter och så mycket mer.

Eden erbjuder också enkla och smarta tekniska lösningar som underlättar vardagen – såväl för företagets verksamhet som för dina medarbetares livspussel.

400 meter

till Hyllie station

7 876 kvm

kontor & flexytor

September 2021

första inflyttning

Certifieras

enligt Leed™ och Well v2™

“Att bara vara en hyresgäst och inte samarbeta med fastighetsägaren är inte ett alternativ för oss. Eden-projektet är ett stort engagemang från Kungsledens sida, och vi delar deras mål med att skapa en arbetsplats med arbetsro och sinnesro – genom ökad service och med människan i centrum.”

En lustgård där människa, teknik och natur lever i symbios med varandra.

Eden är världens första Symbiotic Building. En plats där smarta digitala lösningar, förstklassig service och naturnära element verkar i symbios för att människans välmående alltid ska vara i centrum. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Fastigheten har åtta våningsplan och en fantastisk terrass med utsikt mot Öresundsbron. Eden kommer att certifieras enligt såväl Leed™ som Well v2™.

Projektet i siffror

525

antal kvm gröna tak

200

antal kvm takterrass

127

cykelparkeringar

330

antal kvm solceller

Eden i Hyllie

Upptäck Eden i Hyllie.

Eden är Kungsledens första Symbiotic Building. En arbetsplats där smarta digitala lösningar, förstklassig service och naturnära element verkar i symbios för att människans välmående alltid ska vara i centrum. Framtidens kontor där allt hänger ihop – balans mellan jobb och fritid, koncentrerat arbete och avslappnat umgänge.