en
arbetsplats
där allt hänger ihop.

Framtidens co-working kontor

Eden erbjuder förstklassig service och smarta digitala lösningar

Eden är framtidens arbetsplats skapat utifrån människors behov, med fokus på hälsa och välbefinnande. Ett unikt projekt där service, intelligent teknik och element från naturen samverkar med människan. Resultatet är en arbetsplats där allt hänger ihop – balans mellan jobb och fritid, koncentrerat arbete och avslappnat umgänge.

Hälsa och välmående handlar om mer
än friskvård och fruktkorgar. Minst lika
viktigt är möjligheter till träning,

Hälsa

tillgång till näringsrik mat,
utrymme för återhämtning och gemenskap,
samt ljud och ljus i lokalen.

Närheten till naturen gör att vi mår bättre.

Natur

Därför ska hyresgästerna på Eden
med hjälp av växter, ljud, ljus och dofter
känna av naturen även när de är inomhus.

För mycket teknik kan stressa, men rätt
använd kan smart teknik både underlätta
i arbetet och se till att temperatur,

Intelligens

luft och ljus skapar
en stimulerande miljö.

Genom olika funktioner och tjänster

Service

vill Eden erbjuda hyresgästerna
service som underlättar arbetslivet
och det vanliga livet.

Hälsa

Hälsa och välmående betyder mer än friskvård och fruktkorg. Det handlar lika mycket om möjligheterna till träning och tillgång till näringsrik mat som om återhämtning, gemenskap, ljud och ljus.

Natur

Närheten till naturen gör att vi mår bättre. Därför ska hyresgästerna på Eden med hjälp av växter, ljud, ljus och dofter känna av naturen även när de är inomhus.

Intelligens

För mycket teknik kan stressa, men rätt använd kan smart teknik både underlätta i arbetet och se till att temperatur, luft och ljus skapar en stimulerande miljö.

Service

Genom olika funktioner och tjänster vill Eden erbjuda hyresgästerna service som underlättar arbetslivet och det vanliga livet.

Hyllie Boulevard

mitt i Hyllie

7 876 kvm

kontor & flexytor

September 2021

första inflyttning

Certifieras

enligt Leed™ och Well v2™

Information om Eden

Eden är Kungsledens första Symbiotic Building. Ett unikt koncept som bygger på fyra hörnstenar: hälsa, service, intelligens och natur. Eden är framtidens arbetsplats skapat utifrån människors behov där smarta digitala lösningar, naturnära element och ett förstklassigt serviceerbjudande som underlättar vardagen verkar i symbios för att människans välmående alltid ska vara i centrum. Fastigheten har åtta våningsplan som kröns av fantastisk terrass med utsikt mot Öresundsbron. Eden kommer att certifieras enligt såväl Leed™ som Well v2™.

är
EDEN
din framtida
ARBETSPLATS?

Anmäl intresse

Niklas Lénart, Quick Office

Möt våra hyresgäster

Varför valde ni Eden?

Dels är Malmö en expansiv region och vi har sedan tidigare etablerat oss i Västra Hamnen med framgång. Vi har även ett långt och framgångsrikt samarbete med Kungsleden, så när de presenterade sina tankar bakom Eden och det nya konceptet Symbiotic Building så tände vi direkt på idén.

Hur passar Eden in i Quick Offices mål och visioner?

Kungsledens tankar bakom Symbiotic Building passar väldigt bra ihop med vårt fokus på service, trivsel, arbetsro och en effektiv vardag.

Vilken roll kommer ni ha på Eden, med tanke på att ni både är hyresgäst och en del av erbjudandet?

Quick Office kommer dels att bli Edens största hyresgäst, men vi kommer också stå för den vardagliga servicen för Edens samtliga hyresgäster. På detta sätt kan vi, tillsammans med Kungsleden, ta vårt koncept till nästa nivå.

Vilken sorts service kan man vänta sig som hyresgäst i Eden?

I vårt serviceutbud finns bl.a. mötesrum för 2–60 personer, både för husets hyresgäster och även övriga som vill mötas i Edens unika miljö. Våra hyresgäster erbjuds coworking-platser i rum för 1–12 personer samt coworkingflex-platser. Vi ser en stor möjlighet med just flexibla arbetsplatser – exempelvis för företag där många ofta är på resande fot. För dessa företag väljer man privat office för de personer som oftast är på kontoret och kompletterar sedan med coworkingflex-platser för de övriga. Genom att slippa betala för tomma stolar kan företagen spara mycket pengar. Vi erbjuder även våra hyresgäster möjligheten att nyttja våra övriga sju kontor i Stockholm, med den service man önskar.

Hur arbetar ni för att främja välmående på arbetsplatsen?

För att ytterligare stärka vårt fokus på fysiskt välmående kommer Quick Office erbjuda Edens hyresgäster möjligheten att delta i yoga, löpargrupper och andra fysiska aktiviteter. Ett annat fokus är att människor ska få ihop en fungerande vardag. Det innebär ett utbud med bland annat paketutlämning, en restaurang som fokuserar på hälsosam mat och en butiksyta som ändrar skepnad under arbetsdagen. Till exempel är målet att butiken ska kunna sälja mat från restaurangen lagom till när folk går hem på eftermiddagen. På så sätt underlättar vi både människors vardag och minskar matsvinnet från restaurangen.

Om Kungsleden

Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Som kund hos Kungsleden ska du alltid känna dig välkommen och uppleva att vi genom ett gott samarbete är med och bidrar till din affär. Välkommen till Kungsleden.

Länk till kungsleden.se