a:place - Lediga lokaler i Kista | Kungsleden Fastigheter

You deserve more
than an office.
Get a:place

KONTAKTA OSS

Välkommen till a:place

Tänk om din arbetsplats var lite mer som ett andra hem. En plats som ger känslan av att vara till just för dig och dina behov. Där du kan nå din fulla potential, oavsett om det sker bäst i sorlet av socialt umgänge eller genom ostört arbete. En plats som underlättar din vardag, ger utrymme för välbehövliga pauser och som ser hela dig som människa, inte bara din yrkesroll. Vi har skapat en sån plats. Vi kallar den a:place.

Vi anpassar helt efter dina önskemål och behov

a:place
Torshamnsgatan 27

 • Ytor från 150 till 7000 kvm
 • Grönskande entré
 • Loungeyta med öppen brasa och hemtrevlig miljö
 • Besöksservice
 • Pakethantering
 • Catering
 • Mötescenter med konferensrum
 • Kontorshotell med co-working
 • Gym och yogastudio
 • Dusch och omklädningsrum
 • Cykelrum
 • Parkeringsgarage med laddplatser för elbilar

kista:place

Beläget intill E4, pendeltåg och tunnelbana har Kista ett mycket attraktivt läge med närhet både till Arlanda och Stockholms innerstad. Inom området är avstånden korta och inga matställen, färdmedel eller service ligger längre än några minuters promenad bort.


45 min
15 min
31 min
22 min


Tiden är beräknad från T-centralen till Torshamnsgatan 27.
Från a:place promenerar du till tunnelbanan eller Helenelunds pendeltågstation på 7 minuter.

”Hit lockas de som ser det som andra ännu inte ser,
de som har idéer och innovationer vi idag inte
kan föreställa oss, men som inom en snar framtid
kommer vara självklara inslag i vår vardag.”

work:place

Work place

Meeting place

På a:place finns utrymmen för alla typer av möten och här är det lätt att ta emot kunder och andra besökare. Huset erbjuder gemensamma konferensrum i olika storlekar och våningsplanen har gott om mindre mötesrum. Och har du behov av en riktig hörsal så kan vi erbjuda Kungsledens egen aula några minuters promenad från a:place.

Focus place

A:place erbjuder möjligheten för var och en att arbeta i den miljö de trivs bäst i, oavsett om det är i avskildhet eller öppna sociala ytor. Kontoren är indelade i zoner som erbjuder olika tempon och ljudnivåer.

Connected place

I Kista är det inte ovanligt att ha världen som sin arbetsplats och därför är det en självklarhet att den senaste tekniken för videokonferenser finns på plats. Att skapa förutsättningar för att få ner antalet onödiga resor är också en viktig hållbarhetsfråga.

life:place

life:place

Workout place

”Den bästa träningen är den som blir av”, är en sanning som tål att upprepas. Med gym, omklädningsrum, bastu och yogastudio i huset finns alla förutsättningar för att få in viktig motion i vardagen på a:place.

Pause place

Oavsett om du vill dra dig undan till ett vilrum, slå dig ner i en fåtölj i entré-loungen eller få frisk luft på takterrassen, erbjuder a:place ytorna som kan ge just dig det andrum du behöver.

Service place

Dina hjältar på a:place kommer definitivt vara personalen i servicedisken. Det är de som tar emot dina besökare, hjälper till med taxibokningar, paket och att boka mötesrum och catering. Och skulle behovet uppstå kan de till och med boka en tvättid åt dig.

This could be
your:place

Lite såhär skulle a:place kunna bli för dig och dina kollegor. En plats där arbetsliv och privatliv kan samspela, och där det finns utrymme att växa. Att göra a:place till your:place är en process som vi påbörjar redan vid vår första kontakt. Vi är lyhörda för era önskemål och försöker alltid hitta lösningar, så hur ovanlig en tanke än kan kännas är det alltid värt att ställa frågan.

Vill du veta mer?

kontakta oss för att boka en visning.

Översikt
Plan 1
Plan 2
Plan 3
Plan 4
Plan 5
Plan 6
Plan 7

Delvis uthyrt


Uthyrt


Ledigt


Ledigt


Bokat


Uthyrt


Uthyrt

Planskisser

”I våra fastighetskluster strävar vi efter att ta ett
helhetsgrepp kring området och dess utveckling.
I praktiken kan det handla om att få in mer grönska
i gatumiljöerna, bättre kommunikationer och ett ännu
större serviceutbud i området” Lena Bredberg

sustainable:place

A:place omfattas såklart av Kungsledens övergripande hållbarhetspolicy. Dessutom är a:place hållbarhetscertifierad med LEED GOLD EB: O&M (Operation and Maintanance). Det innebär att miljötänkande ska genomsyra hela vår dagliga förvaltning. Vi arbetar med Grön El och anlitar leverantörer med miljöpolicys. När vi anpassar våra lokaler till nya hyresgäster ska vi i första hand använda miljövänliga alternativ.

Om Kungsleden

Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Som kund hos Kungsleden ska du alltid känna dig välkommen och uppleva att vi genom ett got samarbete är med och bidrar till din affär. Välkommen till Kungsleden.