Butikslokal i Katrineholm, 264 kvm

Köpmangatan 17, 19, Katrineholm

Lokalarea
264kvm

Butikslokal mitt i gallerian Kvarnen.

Fin butikslokal med bra läge i entréplan mitt i gallerian Kvarnen. Lokalen har en bred öppen front mot galleriagången med bra exponeringsmöjligheter. Kvarnen ligger centralt i Katrineholm, utmed gågatan. Gallerian erbjuder en bred butiksmix av väletablerade kedjeföretag med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till gallerian.

Om fastigheten

Byggår: 1961. Fastigheten består av gallerian Kvarnen med det modernaste köpcentrat i Katrieholms centrum. I fastigheten finns även kontor.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Beläget i Centrala katrineholm. Gågata på mot väst, parkering och väg mot öst.

Service

Många restauranger finns i närheten av fastigheten. Även träningsanläggningar och annat typiskt för en stadskärna. Det närmaste hotellet ligger ungefär 250 meter bort. Gymnasium, sjukhus, mataffär och två caféer finns i och intill gallerian.

Kommunikationer

Katrineholm ligger transportgeografiskt i mitten av Sverige. Det finns alltså väldigt goda transportmöjligheter till och från staden. Stockholm nås med tåg på mindre än en timme. Fastigheten ligger ca 200 meter från Katrineholms moderna resecentrum och torg. Katrineholm har också en smidig stadstrafik, busshållplats finns ca 150 meter från fastigheten.

Lokaler i närheten