14 MAJ 2018

Events i Grönlandsparken

Under perioden 14 maj - 21 juni samt 31 augusti - 21 september kommer det att arrangeras ett antal aktiviteter i Grönlandsparken.

Måndag - Fredag 11-14 finns 2 nya foodtrucks på plats varje dag. Mer om det finns att läsa här

Varje torsdag finns enklare underhållning med DJ under lunchtid, och mellan 16 - 18:30 är det AW med musik samt något trevligt att dricka.

14 juni samt 23 augusti planeras 2  lite större AW med festivalkänsla i parken. ca-tid 16-20.

Är du nyfiken på att veta mer om vad som händer i parken kan du läsa mer här

9 MAR 2018

Mezefabriken öppnar 12 mars

Den 12 mars slår Mezefabriken upp dörrarna på Jan Stenbecks Torg 15, och under perioden 12 - 25 mars erbjuds 20% rabatt på hela köpet om du uppger "MEZEKISTA" vid kassan.

Mer att läsa finns här

http://www.mezefabriken.se/

15 FEB 2018

Kontorab till Kista

Under april öppnar Kontorab butik på Kistagången 24 (f.d. Fonus-lokalen)
8 FEB 2018

Nyrenoverade konferensrum

I Kista One har vi 4 st nyrenoverade och inspirerande konferensrum till uthyrning per timme eller heldag. De har plats för mellan 12-20 personer, och med möjlighet att beställa catering för frukost, fika, enklare lunch eller affärslunch. Bokning: reception.kistaone@kungsleden.se

6 DEC 2017

Mezefabriken öppnar i Kista

Taco Bar som per sista november stängde sin butik vid Jan Stenbecks Torg kommer i början av 2018 att ersättas av Mezefabriken.

Vill du läsa mer om vad de har att erbjuda? Titta gärna in på deras hemsida www.mezefabriken.se

25 OKT 2017

Holy Greens - årets hyreskoncept 2017

Vi på Kungsleden är jättestolta över att vår nya hyresgäst Holy Greens, som öppnar butik vid Jan Stenbecks Torg i början av 2018, fått utmärkelsen Årets Hyreskoncept på NCSC Sweden Awards 2017.

Juryns motivering:

Konceptet för människan med siktet inställt på bra, god, glad, hälsosam mat för livsnjutare med aktiv och hälsosam livsstil. Här har Holy Greens verkligen tagit platsen som pricken över ”i” inom F&B segmentet och siktet att främja en god hälsa. Maten som serveras är en fröjd för öga, gom och kropp. Inredningen är modern, fräsch tilltalande och känns ren, fin och väldigt ärlig mot konsumenter/gäster. Ett koncept som berör dina sinnen fullt ut och dessutom serverar maten på ett snabbt som såväl fint konceptdesignat sätt hela vägen till tallriken eller ner i sköna take away kassen.

23 OKT 2017

Hyra garageplats

Behöver du fler bilplatser trots att det är fullt i fastigheten du hyr kontor i? Vi har lediga platser i parkeringsgarage på Knarrarnäsgatan 10 (ca 250 m från Jan Stenbecks Torg och entrén till Kista Galleria)

Aktuellt pris för reserverad plats 1.250 kr/mån och för oreserverad plats 833 kr/mån (samtliga priser exkl. moms).  För mer information och kontakt: www.corepark.se mail: info@corepark.se

17 OKT 2017

Årets honungsskörd

I år har de flitiga bina i våra två bikupor på innergården till Kista One levererat smått fantastiska 155 kg honung

Är du som hyresgäst intresserad av att köpa lokalproducerad honung (och samtidigt bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle) kontakta gärna Blomlöfs Bin på mail info@blomlofsbin.se och vill du veta mer om bin, besök gärna deras hemsida www.blomlofsbin.se

5 OKT 2017

Altegra flyttar in

Vi välkomnar Altegra Consulting AB som ny hyresgäst hos oss i Kista One under Oktober
4 OKT 2017

Strömavbrott Kista

Fortum/Ellevio meddelar att det för närvarande (kl. 07:25) är ett oplanerat strömavbrott i ett antal av deras anläggningar inom Kista och Akalla. Felsökning pågår och strömmen beräknas åter ca 9:25
21 SEP 2017

Frukostseminarium 12 oktober

Visste du att Warfvinges väg rymmer samtliga platinacertifierade kontor i Sverige enligt LEED CI? Vill du veta mer är du varmt välkommen på frukostseminarium hos oss torsdagen den 12 oktober kl 08:00 på Warfvinges väg 31.

Kom och lyssna på vår hållbarhetschef Maria Sandell som tillsammans med Johan Hammar från Tyréns berättar om framgångsfaktorer för att nå den högsta nivån av LEED Commercial Interior.

Anmälan senast den 5 oktober till first.impression@kungsleden.se. Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

För mer info - se inbjudan här

19 SEP 2017

Brand i Sollentuna

Det är just nu (kl 15:30, 19/9) kraftig rökutveckling längs E4:an vid Sollentuna. Rökutvecklingen har orsakats av brand i sprängmattor. Ett VMA-larm har gått ut till allmänheten, och Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att gå inomhus, stänga dörrar, fönster och ventilation och lyssna på radion för ytterligare information.

Med anledning av den kraftiga rökutvecklingen har Kungsleden valt att för tillfället stänga av tilluftsventilationen i fastigheten Terminalen 2, Esbogatan 12-18 i Akalla

15 SEP 2017

I stan utan min bil söndag 17 september

Har du tänkt ta bilen in till city i helgen? På söndag den 17 september mellan kl 09:00 och 18:00 är det bilfritt område i Stockholms City och Gamla Stan. Se även karta nedan för aktuellt område

Karta över avstängt område

15 SEP 2017

Kistaloppet, lördag 16/9

På lördag den 16 september går Kistaloppet av stapeln.

För mer information om tider och bansträckning se www.kistaloppet.se