Fastigheten Julius 1

Ahlmansg. 1, Claesg. 17, Spårvägsg. 2, Malmö

Om fastigheten

Byggår: 2004. Fastigheten Julius 1 består av en byggnad som uppfördes 2003/2004 och utgörs av ett källarplan och 4 plan ovan mark. Källaren innehåller ett större arkiv, parkeringsplatser samt teknik- och förvaringsutrymmen. Bottenvåningen består främst av cellkontor, en reception och en kundmottagningsyta. Plan 2-3 består främst av cellkontor. Plan 4 består av två större konferensrum samt kök och lunchrum. Samtliga kontorsplan, plan 1-4, nås antingen av något av de två trapphusen eller hiss. På plan 4 finns det utöver konferensytorna ett lunchrum samt två terrasser i norr- och söderläge. Det finns en personalentré mot Ahlmansgatan och en kundentré på hörnet av Spårvägsgatan och Claesgatan. Källarplanet nås genom antingen ett av trapphusen, en spiraltrappa från bottenvåningen, en hiss eller från en bilnedfart från Ahlmansgatan. Det finns parkeringsplatser för 10 bilar samt cykelförråd. Total area inkl. garage och teknik uppgår till 2 887 kvm, varav 2 126 kvm är kontor, 302 kvm garage, 260 kvm övrigt/teknik och 199 kvm arkiv/förråd.

  • Objektet
  • {{ legend.poi.category.name }}

Omgivning

Området kring Södervärn/Möllevångstorget är ett restaurangtätt område med god mat till en billig peng. Apoteket ligger ett stenkast bort.

Kommunikationer

Station Triangeln ligger ett par minuter från fastigheten med tåg som går med täta avgångar mot Köpenhamn, Lund och Kristianstad.

Lokaler i närheten