Bloggen

 1. Invigning av Internationella Engelska Skolan i Tyresö

  Invigning av Internationella Engelska Skolan i Tyresö

  Fredag den 22 augusti invigdes Internationella Engelska skolans nya skola för årskurs 4-9 i Tyresö. På väldigt kort tid har Kungsleden tillsammans med Internationella Engelska skolan och entreprenören Viktor Hansson totalrenoverat och anpassat 4 200 kvadratmeter i en av Kungsledens centrala fastigheter i Tyresö.

  Läs hela artikeln

 2. Vår affärsledning bryter normen!

  Vår affärsledning bryter normen!

  Förra veckan publicerades AllBright-rapporten 2014, en kartläggning av kvinnor och män på ledande befattningar i börsbolagens ledningsgrupper. Med en tolfte plats totalt och en sjätte plats på Mid Cap-listan* är vi jättestolta!

  Läs hela artikeln

 3. Skatteverket inviger sina nya lokaler i Lund

  Skatteverket inviger sina nya lokaler i Lund

  Hösten 2013 fick vi på Kungsleden äran att påbörja ett stort ombyggnadsprojekt åt Skatteverket i Lund. Ungefär 1 700 kvadratmeter av kontorslokaler har nu byggts om och anpassats åt Skatteverkets verksamhet.

  Läs hela artikeln

 4. MQ flyttar fram positionerna i Hudiksvall

  MQ flyttar fram positionerna i Hudiksvall

  Konkurrensen är hård inom detaljhandeln, inte minst på konfektionssidan. För butikskedjor som MQ gäller det att hela tiden arbeta med erbjudande, synlighet och tillgänglighet för att flytta fram positionerna.

  Läs hela artikeln

 5. Vår källsortering gör skillnad!

  Vår källsortering gör skillnad!

  Visste du att glasförpackningar och metall kan återvinnas hur många gånger som helst, att ett kilo aluminium räcker till 70 dryckesburkar eller mer än 100 meter hushållsfolie och att om vi i Sverige lämnade alla kapsyler till återvinning skulle kunna tillverka 2 200 nya bilkarosser varje år?

  Läs hela artikeln

 6. Rollen som förvaltare lockade Cristoffer

  Rollen som förvaltare lockade Cristoffer

  Cristoffer Högberg var egentligen inte på jakt efter ett nytt jobb när han fick reda på att Kungsleden sökte en ny fastighetsförvaltare, men när rekryteraren ringde och berättade om rollen väcktes hans intresse direkt.

  Läs hela artikeln

 7. Träffa vår praktikant Felix!

  Träffa vår praktikant Felix!

  Felix Nordqvist Gustafsson studerar tredje året på samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning på fastighetsekonomi och fastighetsjuridik på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

  Läs hela artikeln

 8. Ett grönt samarbete med tydliga resultat

  Ett grönt samarbete med tydliga resultat

  Ett större samarbetsprojekt kring energi- och miljöfrågor tillsammans med Kungsledens hyresgäst V-TAB i Örebro har resulterat i en besparing på 230 MWh årligen, cirka 30 000 kilo koldioxid. En besparing som motsvarar en årlig hushållselförbrukning för 37 normalvillor i Sverige.

  Läs hela artikeln